Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pražma

Pražma

Přidat na Pinterest
Rod, do kterého řadíme pražmu, zahrnuje velké množství rybích druhů, většinou se jedná o živočichy dosahující maximální hmotnosti 2kg. Bílé maso je jemné, jeho chuť je mírně nasládlá. Nejčastěji jsou ke koupi již připravené masové plátky. Můžeme jej smažit, ale také grilovat. Výborně chutná ve spojení s kvalitním bílým vínem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zapečená pražma s bramborami

Zapečená pražma s bramborami

Pražmu osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Osolíme a opepříme. Utřený česnek sm...

Španělská pražma v mandlové krustě

Španělská pražma v mandlové krustě

Ryby vykuchejte, očistěte a omyjte pod studenou vodou. Pak je osušte, lehce opepřete, osolte a obalte v hla...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Pražma Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře