Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Španělská pražma v mandlové krustě

Obtížnost Čas přípravy
55min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 20min
Nutriční hodnoty
4236 kalorií 1.0g cukrů 461.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Ryby vykuchejte, očistěte a omyjte pod studenou vodou. Pak je osušte, lehce opepřete, osolte a obalte v hladké mouce. Na větší pánvi rozehřejte olej a připravené pražmy po obou stranách opečte. Můžete je také osmažit ve fritovacím hrnci. Potom je položte na papírový ubrousek, který z nich odsaje přebytečný tuk. Mandle spařte ve vroucí vodě, oloupejte a osušte. Nasucho je opražte na pánvi a následně nasekejte nadrobno. Petrželku a mandle dejte do hmoždíře a utřete na pastu (nebo rozmixujte). Cibuli a česnek oloupejte, nakrájejte najemno a potom osmahněte na olivovém oleji. Přilijte bílé víno, rybí vývar a krátce povařte. Opečené pražmy vložte do pekáčku, poklaďte mandlovou krustou a podlijte omáčkou. Dejte do vyhřáté trouby a pečte při 200°C 25 minut. Podávejte se zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
700413

15. 10. 2012, Recept navštíven: 1351x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

10. 03. 2016, 12:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

13. 03. 2016, 19:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti celkom lahodne

14. 03. 2016, 11:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

05. 05. 2016, 09:27

Přidat komentář

Facebook komentáře