Španělská pražma v mandlové krustě

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

55min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

4236 kalorií
1.0g cukrů
461.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Ryby vykuchejte, očistěte a omyjte pod studenou vodou. Pak je osušte, lehce opepřete, osolte a obalte v hladké mouce. Na větší pánvi rozehřejte olej a připravené pražmy po obou stranách opečte. Můžete je také osmažit ve fritovacím hrnci. Potom je položte na papírový ubrousek, který z nich odsaje přebytečný tuk. Mandle spařte ve vroucí vodě, oloupejte a osušte. Nasucho je opražte na pánvi a následně nasekejte nadrobno. Petrželku a mandle dejte do hmoždíře a utřete na pastu (nebo rozmixujte). Cibuli a česnek oloupejte, nakrájejte najemno a potom osmahněte na olivovém oleji. Přilijte bílé víno, rybí vývar a krátce povařte. Opečené pražmy vložte do pekáčku, poklaďte mandlovou krustou a podlijte omáčkou. Dejte do vyhřáté trouby a pečte při 200°C 25 minut. Podávejte se zeleninovým salátem.

přidejte na:
700413

15. 10. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
Svetlana 10. 03. 2016, 13:42
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept
hanka 13. 03. 2016, 20:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuti celkom lahodne
katka16031 14. 03. 2016, 12:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
palino 05. 05. 2016, 11:27