Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Španělská pražma v mandlové krustě

Španělská pražma v mandlové krustě
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 55min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 20min , porce

4236 kalorií, 1.0g cukrů, 461.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Ryby vykuchejte, očistěte a omyjte pod studenou vodou. Pak je osušte, lehce opepřete, osolte a obalte v hladké mouce. Na větší pánvi rozehřejte olej a připravené pražmy po obou stranách opečte. Můžete je také osmažit ve fritovacím hrnci. Potom je položte na papírový ubrousek, který z nich odsaje přebytečný tuk. Mandle spařte ve vroucí vodě, oloupejte a osušte. Nasucho je opražte na pánvi a následně nasekejte nadrobno. Petrželku a mandle dejte do hmoždíře a utřete na pastu (nebo rozmixujte). Cibuli a česnek oloupejte, nakrájejte najemno a potom osmahněte na olivovém oleji. Přilijte bílé víno, rybí vývar a krátce povařte. Opečené pražmy vložte do pekáčku, poklaďte mandlovou krustou a podlijte omáčkou. Dejte do vyhřáté trouby a pečte při 200°C 25 minut. Podávejte se zeleninovým salátem.

700413

15. 10. 2012, Recept navštíven: 1111x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Španělská pochoutka

Španělská pochoutka

Papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, rajčata i okurek na tenké plátky. Všechny suroviny ...

Španělská pražma v mandlové krustě

Španělská pražma v mandlové krustě

Ryby vykuchejte, očistěte a omyjte pod studenou vodou. Pak je osušte, lehce opepřete, osolte a obalte v hla...

Zobrazit všechny podobné recepty k Španělská pražma v mandlové krustě Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

10. 03. 2016, 12:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

13. 03. 2016, 19:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti celkom lahodne

14. 03. 2016, 11:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

05. 05. 2016, 09:27

Přidat komentář

Facebook komentáře