Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ravioli

Ravioli

Přidat na Pinterest
Jedná se o taštičky vyrobené z těstovinového těsta, charakteristickou vlastností jsou rozličné náplně různých chutí, původem z Itálie. Okraj je vroubkovaný. V obchodech jsou k sehnání sušené nebo čerstvé, dokonce i zakonzervované. Nikdy ale nechybí náplň a nezbytná omáčka. Náplň je různých chutí – sýrová, masová, dokonce i zeleninová. Ravioli musíme tepelně zpracovat, nelépe chutnají zapečené. Podáváme s bylinkovou omáčkou, zeleninovým salátem, ale skvěle chutnají i jen samotné. Jedná se o vynikající pokrm, který ozvláštní naši kuchyni

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zeleninový nákyp s ravioli

Zeleninový nákyp s ravioli

Ravioli uvaříme dle návodu, scedíme a necháme odkapat. Troubu si předehřejeme na gril. Oloupaný a opláchnut...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Ravioli Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře