Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninový nákyp s ravioli

Zeleninový nákyp s ravioli

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2624 kalorií 0.0g cukrů 103.0g tuků 97.0g bílkovin

Příprava

Ravioli uvaříme dle návodu, scedíme a necháme odkapat. Troubu si předehřejeme na gril. Oloupaný a opláchnutý lilek nakrájíme na kolečka. Česnek prolisujeme a přidáme ho k oleji a koření na pizzu, které jsme si smíchali v misce. Touto směsí potřeme kolečka lilku, rozložená na plechu a grilujeme přibližně 5 minut. Poté otočíme, opět potřeme směsí a znova grilujeme. Cukety a rajčata rozkrájíme na kolečka. Propláchneme tymián a rozdělíme jej na lístečky. Do zapékací mísy střídavě klademe ravioli, lilek a rajčata a cukety. Dle chuti osolíme, opepříme a povrch posypeme lístečky tymiánu. Mezitím si předehřejeme troubu na 200°C. Nákyp zalijeme připravenou bešamelovou omáčkou a zasypeme nastrouhanou goudou. Nákyp ještě pokapeme rozpuštěným máslem, okořeníme muškátovým květem a pečeme asi 30 minut. Podáváme horký se zeleninovým salátem.


Ellis

19. 07. 2011, Recept navštíven: 1420x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre, zdrave jedlo

16. 05. 2016, 09:23

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá delikatesa

27. 12. 2016, 23:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný zeleninový nákyp

07. 08. 2017, 18:53

Přidat komentář

Facebook komentáře