Chybějící obrázek

Zeleninový nákyp s ravioli

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2624 kalorií
0.0g cukrů
103.0g tuků
97.0g bílkovin


Příprava

Ravioli uvaříme dle návodu, scedíme a necháme odkapat. Troubu si předehřejeme na gril. Oloupaný a opláchnutý lilek nakrájíme na kolečka. Česnek prolisujeme a přidáme ho k oleji a koření na pizzu, které jsme si smíchali v misce. Touto směsí potřeme kolečka lilku, rozložená na plechu a grilujeme přibližně 5 minut. Poté otočíme, opět potřeme směsí a znova grilujeme. Cukety a rajčata rozkrájíme na kolečka. Propláchneme tymián a rozdělíme jej na lístečky. Do zapékací mísy střídavě klademe ravioli, lilek a rajčata a cukety. Dle chuti osolíme, opepříme a povrch posypeme lístečky tymiánu. Mezitím si předehřejeme troubu na 200°C. Nákyp zalijeme připravenou bešamelovou omáčkou a zasypeme nastrouhanou goudou. Nákyp ještě pokapeme rozpuštěným máslem, okořeníme muškátovým květem a pečeme asi 30 minut. Podáváme horký se zeleninovým salátem.

přidejte na:
Ellis

19. 07. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre, zdrave jedlo
katka16031 16. 05. 2016, 11:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá delikatesa
dušanka 28. 12. 2016, 00:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný zeleninový nákyp
palino 07. 08. 2017, 20:53