Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rejnok

Rejnok

Přidat na Pinterest
Ryba, charakteristického vzhledu (ploutve spojené v lem, který vypadá jako křídla). Má bílé maso s nízkým obsahem tuku. Je zdrojem omega 3-mastných kyselin, které se při konzumaci dostávají do našeho těla a pozitivně ovlivňují nervovou soustavu, působí proti zánětům. Velkou výhodou je snadná stravitelnost masa, obsahuje vitamíny A, B, D. Pokud se rozhodneme připravit si rejnoka doma, pak nejlépe chutná s ovocnou šťávou, jemně okořeněný. Ovoce podtrhne celkovou chuť a vytvoříme tak jedinečnou delikatesu, která bude ozdobou našeho stolu.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Rejnok na másle

Rejnok na másle

Rejnoka dáme do hrnce, vlijeme vodu, přidáme plátek cibule, trošku petrželky, osolíme, přidáme kuličky pepř...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Rejnok Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře