Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rejnok na másle

Rejnok na másle

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
496 kalorií 0.0g cukrů 49.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Rejnoka dáme do hrnce, vlijeme vodu, přidáme plátek cibule, trošku petrželky, osolíme, přidáme kuličky pepře a přivedeme k varu. Necháme povařit cca 20 minut. Když je rejnok hotový, vyjmeme ho, odstraníme kůži a kosti. Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme kapary, ocet a necháme lehce povařit. Poté touto zálivkou přelijeme rejnoka při podávání.


Beruska64

04. 01. 2010, Recept navštíven: 3354x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

04. 10. 2016, 19:09

Přidat komentář
Beruska64
vynikající

Beruska64 04. 01. 2010, 18:57

Facebook komentáře