Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Růžová voda

Růžová voda

Přidat na Pinterest

Při získávání oleje z růží vzniká vedlejší produkt – růžová voda. Je charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů. V kuchyni ji využijeme pro ovonění dezertů, moučníků, ale také vánočního cukroví. Z okvětních lístků růží si můžeme vyrobit růžovou vodu i sami doma, ale má kratší dobu trvanlivosti.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Madeleines au beurre (Madlenky)

Madeleines au beurre (Madlenky)

V míse smícháme vejce, cukr, sůl a citronovou kůru a vyšleháme do pěny. Poté k těstu prosejeme mouku a práš...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Růžová voda Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře