Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Růžové víno

Růžové víno

Přidat na Pinterest
Označováno také jako rosé. Poznáme jej podle charakteristického zbarvení – to se pohybuje od lososové, meruňkové až po slabě růžovou. Pravé a kvalitní růžové víno se vyrábí z modrých hroznů speciální technologií výroby. Růžové víno může být také vyrobeno z bílých hroznů, odlišuje se od prvního typu svou barvou. Je jemné, lahodné, na jazyku zanechává příjemnou stopu, potěší každého milovníka dobrého vína i laika, který se teprve začíná orientovat a ocení nasládlou chuť vína.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Rybízová marmeláda s vínem

Rybízová marmeláda s vínem

Rybíz očistíme, přidáme šťávu a kůru z citronu (jen čistou kůru bez bílé dužiny), přilijeme 100 ml růžového...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Růžové víno Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře