Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybízová marmeláda s vínem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
552 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Rybíz očistíme, přidáme šťávu a kůru z citronu (jen čistou kůru bez bílé dužiny), přilijeme 100 ml růžového vína a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme, přecedíme, přidáme banán a vaříme 5 minut. Želírovací cukr pečlivé vmícháme, přilijeme zbytek vína a vaříme dalších 5 minut od doby varu. Plníme do čistých sklenic.


Přidat na Pinterest
Marsylie

24. 09. 2013, Recept navštíven: 2096x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto marmeládu musím vyzkoušet

13. 12. 2014, 08:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na marmeladu

24. 11. 2015, 14:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v lete robím tuto marmeladu a je dobrá

24. 01. 2016, 16:36

Přidat komentář

Facebook komentáře