Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybízová marmeláda s vínem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

552 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rybíz očistíme, přidáme šťávu a kůru z citronu (jen čistou kůru bez bílé dužiny), přilijeme 100 ml růžového vína a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme, přecedíme, přidáme banán a vaříme 5 minut. Želírovací cukr pečlivé vmícháme, přilijeme zbytek vína a vaříme dalších 5 minut od doby varu. Plníme do čistých sklenic.

Marsylie

24. 09. 2013, Recept navštíven: 1955x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybízová marmeládová směs

Rybízová marmeládová směs

Rybíz a další ovoce opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Potom ho pomeleme na mlýnku na odšťavněn...

Rybízová marmeláda s vínem

Rybízová marmeláda s vínem

Rybíz očistíme, přidáme šťávu a kůru z citronu (jen čistou kůru bez bílé dužiny), přilijeme 100 ml růžového...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybízová marmeláda s vínem Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto marmeládu musím vyzkoušet

13. 12. 2014, 08:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na marmeladu

24. 11. 2015, 14:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v lete robím tuto marmeladu a je dobrá

24. 01. 2016, 16:36

Přidat komentář

Facebook komentáře