Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ryngle

Ryngle

Přidat na Pinterest
Plody jsou různých barev i velikostí. Některé jsou velké jako menší broskve, jejich barva je červená, známější odrůdou jsou tzv. mirabelky, které mají drobné žluté plody. Chuť zralých rynglí je sladká, využijeme je při přípravě ovocných koláčů, kompotů, vhodné jsou ke konzumaci i samotné. Plod je kryt tenkou slupkou, dužina je žlutá nebo oranžová, uvnitř se nachází malá pecka.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Rynglový koláč z kvasnicového těsta

Rynglový koláč z kvasnicového těsta

Do mísy vložíme droždí a posypeme je lžičkou cukru a mícháme je, dokud se nerozpustí. Pak přidáme 10 dkg mo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Ryngle Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře