Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rýžový škrob

Rýžový škrob

Přidat na Pinterest
Jsou zde obsaženy stejné látky jako v rýži, což jsou vitamín B, dále fosfor, draslík, hořčík. Ovlivňuje pozitivně sliznici zažívacího traktu, napomáhá přenosu látek v našem organismu, díky škrobu se látky lépe vstřebávají do našeho těla.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zeleninové jarní závitky

Zeleninové jarní závitky

Nejdříve si nastrouháme kůru z limetky. Ostrým nožem pokrájíme mrkev na tenké tyčinky. Papriku zbavíme se...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Rýžový škrob Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře