Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sherry ocet

Sherry ocet

Přidat na Pinterest
Získává se ve výrobním procesu buď ze Sherry nebo z hroznového moštu. Ocet se skladuje ve specifických nádobách, ve kterých vykvasí. Poté probíhá složitá technologie zrání, přelévání a míšení, což může trvat i několik let. Konečným výsledkem je pikantní ocet, ve kterém se stále odráží chuť Sherry.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
 Nakládaný česnek se sušenými rajčaty

Nakládaný česnek se sušenými rajčaty

Jednotlivé stroužky česneku oloupeme, jemně osolíme bylinkovou a kuchyňskou solí a vložíme postupně do skle...

Rozmarýnové telecí steaky

Rozmarýnové telecí steaky

V pánvi rozehřejeme polovinu másla a osmažíme osolené a opepřené steaky. Vyjmeme je a uložíme do tepla. Pot...

Paprikový salát

Paprikový salát

Papriky omyjeme, očistíme, zbavíme semeníků a nakrájíme na nudličky. Na rozehřátém oleji nudličky paprik za...

Čínský salát ze skleněných nudlí

Čínský salát ze skleněných nudlí

Skleněné nudle zalijeme v hrnci vroucí vodou a necháme asi 10 minut stát. Poté je scedíme a necháme dob­ře ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sherry ocet Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře