Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
šípková povidla

šípková povidla

Přidat na Pinterest

Tepelně, nasladko zpracované plody šípků, mající hustou konzistenci. Výrobky z šípků obsahují velké množství vitamínu C. Jsou vhodné ke sladkým pokrmům a přípravě sladkých omáček, stejně jako k omáčkám k masu, a to především zvěřině. Lze je zakoupit v obchodě nebo si je uvařit doma.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Roštěná a la mode

Roštěná a la mode

Na másle s olivovým olejem prudce ze všech stran opečeme maso vcelku a vyjmeme jej na připravený talíř. Ve ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí šípková povidla Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře