Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sladový ocet

Sladový ocet

Přidat na Pinterest
Vyrábí se z obilí s a sladu, ale bez chmelu. Svou charakteristickou barvu získává díky karamelu. Má typické aroma, jeho chuť může být mírně trpká. Využijeme jej pro dochucení salátů nebo omáček.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Vepřová žebírka

Vepřová žebírka

Žebírka naporcujeme a vložíme do pekáče. Na větší pánvi(nebo v hrnci) promícháme a zahřejeme Hoisin omáčku,...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sladový ocet Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře