Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Slunečnicový margarin

Vyrábí se v procesu míchání rostlinných tuků s vodou. Tím vzniká směs, která má světle až tmavě žlutou, lehce se roztírá. Obsahuje máslové aroma, konzervační látky, barviva a látky, které spojují olej s vodou. Slunečnicový margarín obsahuje olej ze slunečnicových semínek, které jsou na tuto látku bohaté. Poddíl tuku se liší, nejčastěji je však ke koupi s obsahem okolo 70% tuku, ale v prodeji jsou i odlehčené light formy s obsahem cca 25% tuku. Margarín je také navíc zdrojem důležitých nasycených mastných kyselin. Výborně chutná v kombinaci s pečivem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zapečená sýrová pochoutka

Zapečená sýrová pochoutka

Do misky nastrouháme nivu a sýr, přidáme vejce, margarin a vše pečlivě zamícháme. Směsí potřeme rozkrojené ...

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Vejce uvaříme ve vroucí vodě na tvrdo. Poté na prudko zchladíme pod tekoucí studenou vodu, oloupeme. Sýr ro...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Slunečnicový margarin Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře