Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
216 kalorií 1.0g cukrů 12.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme ve vroucí vodě na tvrdo. Poté na prudko zchladíme pod tekoucí studenou vodu, oloupeme. Sýr rozetřeme s margarinem, přidáme jemně nastrouhaná vejce, rozetřený česnek se solí, trochu citrónové šťávy a vše důkladně promícháme.

Bulb Tip k receptu

Pomazánku mažeme na chléb nebo teplé topinky a sypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.


Přidat na Pinterest
kaccka

07. 11. 2009, Recept navštíven: 1997x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedčená a oblubena cesnakova pomazánka

22. 03. 2016, 20:45

Přidat komentář

Facebook komentáře