Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Směs na bramborák

Směs koření, která vám usnadní přípravu tradičního českého bramboráku, ale je vhodná i do polévek - hrachové, bramboračky, česnečky a dále všude tam, kde to voní česnekem, majoránkou a špetkou pepře - pečené a restované brambory, topinky, selské omelety, na skopové a králičí maso.

Směs se skládá z česneku, majoránky, černého pepře a soli.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Dalamánkové bagetky

Dalamánkové bagetky

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec roz...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Směs na bramborák Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře