Dalamánkové bagetky

Obtížnost

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2070 kalorií
8.0g cukrů
30.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec rozdrobíme droždí.
Nastavíme program na těsto.
Po ukončení programu těsto přendáme na pracovní plochu a rozdělíme na 10 dílků. Z každého vytvarujeme bagetku. Bagetky přendáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky nebo ovesnými vločkami a pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.

Tip k receptu

Hotové bagetky jsou díky bramborákové směsi krásně voňavé.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborne bagetky

16. 10. 2015, 15:53

Chybí obrázek
velmi chutné bagetky

15. 03. 2017, 20:23

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.