Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dalamánkové bagetky

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 50min
Nutriční hodnoty
2070 kalorií 8.0g cukrů 30.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec rozdrobíme droždí.
Nastavíme program na těsto.
Po ukončení programu těsto přendáme na pracovní plochu a rozdělíme na 10 dílků. Z každého vytvarujeme bagetku. Bagetky přendáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky nebo ovesnými vločkami a pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Hotové bagetky jsou díky bramborákové směsi krásně voňavé.


Přidat na Pinterest
Angel 666

04. 09. 2011, Recept navštíven: 2441x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne bagetky

16. 10. 2015, 15:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné bagetky

15. 03. 2017, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře