Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dalamánkové bagetky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 50min , porce

2070 kalorií, 8.0g cukrů, 30.0g tuků, 67.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec rozdrobíme droždí.
Nastavíme program na těsto.
Po ukončení programu těsto přendáme na pracovní plochu a rozdělíme na 10 dílků. Z každého vytvarujeme bagetku. Bagetky přendáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky nebo ovesnými vločkami a pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Hotové bagetky jsou díky bramborákové směsi krásně voňavé.

Angel 666

04. 09. 2011, Recept navštíven: 2123x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dalamánkové bagetky

Dalamánkové bagetky

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec roz...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dalamánkové bagetky Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne bagetky

16. 10. 2015, 15:53

Přidat komentář

Facebook komentáře