Dalamánkové bagetky
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2070
kalorií
8.0g
cukrů
30.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec rozdrobíme droždí.
Nastavíme program na těsto.
Po ukončení programu těsto přendáme na pracovní plochu a rozdělíme na 10 dílků. Z každého vytvarujeme bagetku. Bagetky přendáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky nebo ovesnými vločkami a pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.
Tip k receptu
Hotové bagetky jsou díky bramborákové směsi krásně voňavé.
Angel 66605. 09. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.