Dalamánkové bagetky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2070 kalorií
8.0g cukrů
30.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Do nádoby pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, kmín, směs na bramborák, obě mouky a nakonec rozdrobíme droždí.
Nastavíme program na těsto.
Po ukončení programu těsto přendáme na pracovní plochu a rozdělíme na 10 dílků. Z každého vytvarujeme bagetku. Bagetky přendáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme ještě asi 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky nebo ovesnými vločkami a pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.

Tip k receptu

Hotové bagetky jsou díky bramborákové směsi krásně voňavé.

přidejte na:
Angel 666

04. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborne bagetky

Svetlana 16. 10. 2015, 15:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutné bagetky

majka 15. 03. 2017, 20:23

Přidat komentář