Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Smrž kuželovitý

Smrž kuželovitý

Přidat na Pinterest
Označuje se také jako smrž špičatý nebo jedlý. Jeho vzhled je charakteristický právě pro tuto houbu a rozhodně si jej nemůžeme splést. Jeho masitý klobouk tmavé barvy je tvořen rýhami a prohlubněmi a obepíná masitou nohu. Celá houba je štíhlá. Nemá žádnou výraznou vůni ani chuť. Využijeme jej do polévek, omáček.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Smržová polévka

Smržová polévka

Posekanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme uvarené osolené smrčky, trochu ich opražíme, posypeme múkou, zal...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Smrž kuželovitý Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře