Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Staročeské koření

Staročeské koření

Použití v kuchyni

Směs obsahující nové koření, bobkový list, pepř, kmín, koriandr, skořici, sůl, majoránku, muškátový květ, papriku a zázvor. Složení se může lišit u různých výrobců. Pokrmům dodává jemně pikantní chuť, ideální je pro přípravu pečených a dušených pokrmů z masa, drůbeže či zvěřiny, dochutí však také různé omáčky.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pikantní moravské medailonky

Pikantní moravské medailonky

Vepřové maso nakrájíme na medailonky, okořeníme staročeským kořením (pozor - ne kořením staročeská vepřová)...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Staročeské koření Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře