Pikantní moravské medailonky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
888
kalorií
4.0g
cukrů
6.0g
tuků
29.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso nakrájíme na medailonky, okořeníme staročeským kořením (pozor - ne kořením staročeská vepřová) a obalíme v mouce. Pak zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Přidáme Moravanku (bez okurek a cibulek, případně i bez feferonky) a mrkev s hráškem, worchestr a sojovou omáčku a necháme produsit (při občasném promíchání můžeme "oškrábnou" moučný obal - pomůže zahustit šťávu).
Ajaja02. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.