Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tempura mouka

Tempura mouka

Přidat na Pinterest
Tempura bývá obvykle používána pro tzv. japonský styl fritování, kdy na zelenině, rybách, plodech moře apod. vytváří svěží, lehkou, skvěle křupavou kůrku. Pokud je správně připravena, není vůbec mastná. Použití pšeničné tempury je velmi jednoduché a snadné.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Smetanu vyšleháme do husté konzistence, poté osolíme, opepříme, přidáme yuzu šťávu a nastrouhanou kůru z yu...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Tempura mouka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře