Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 20min
Nutriční hodnoty
68 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Smetanu vyšleháme do husté konzistence, poté osolíme, opepříme, přidáme yuzu šťávu a nastrouhanou kůru z yuzu. Ústřici otevřeme, vyjmeme a vložíme do těstíčka z tempura mouky, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě. Na oleji usmažíme do zlatavé barvy. Brokolici spaříme ve vroucí osolené vodě a orestujeme na másle spolu s šalotkou a česnekem, který jsme nakrájeli na velmi jemno. Těsně na poslední chvíli přidáme čerstvý baby špenát, zarestujeme cca 5 vteřin a servírujeme. Kambalu osolíme, opepříme, přidáme lístky koriandru a vložíme do páry, kde rybu pošírujeme cca pět minut. Poté rybu vyjmeme, sundáme lístky koriandru a osušíme.


Přidat na Pinterest
Havlíček

28. 02. 2013, Recept navštíven: 2048x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave suroviny

12. 03. 2016, 19:06

Přidat komentář

Facebook komentáře