Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 20min , porce

68 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 3.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Smetanu vyšleháme do husté konzistence, poté osolíme, opepříme, přidáme yuzu šťávu a nastrouhanou kůru z yuzu. Ústřici otevřeme, vyjmeme a vložíme do těstíčka z tempura mouky, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě. Na oleji usmažíme do zlatavé barvy. Brokolici spaříme ve vroucí osolené vodě a orestujeme na másle spolu s šalotkou a česnekem, který jsme nakrájeli na velmi jemno. Těsně na poslední chvíli přidáme čerstvý baby špenát, zarestujeme cca 5 vteřin a servírujeme. Kambalu osolíme, opepříme, přidáme lístky koriandru a vložíme do páry, kde rybu pošírujeme cca pět minut. Poté rybu vyjmeme, sundáme lístky koriandru a osušíme.

Havlíček

28. 02. 2013, Recept navštíven: 1862x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave suroviny

12. 03. 2016, 19:06

Přidat komentář

Facebook komentáře