Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

68 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Smetanu vyšleháme do husté konzistence, poté osolíme, opepříme, přidáme yuzu šťávu a nastrouhanou kůru z yuzu. Ústřici otevřeme, vyjmeme a vložíme do těstíčka z tempura mouky, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě. Na oleji usmažíme do zlatavé barvy. Brokolici spaříme ve vroucí osolené vodě a orestujeme na másle spolu s šalotkou a česnekem, který jsme nakrájeli na velmi jemno. Těsně na poslední chvíli přidáme čerstvý baby špenát, zarestujeme cca 5 vteřin a servírujeme. Kambalu osolíme, opepříme, přidáme lístky koriandru a vložíme do páry, kde rybu pošírujeme cca pět minut. Poté rybu vyjmeme, sundáme lístky koriandru a osušíme.

přidejte na:
Havlíček

28. 02. 2013

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
zaujímave suroviny

12. 03. 2016, 19:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.