Kambala vařená v koriandrové páře s ústřicovou tempurou, špenátem, brokolicí a smetanou parfémovanou yuyu
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
68
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Smetanu vyšleháme do husté konzistence, poté osolíme, opepříme, přidáme yuzu šťávu a nastrouhanou kůru z yuzu. Ústřici otevřeme, vyjmeme a vložíme do těstíčka z tempura mouky, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě. Na oleji usmažíme do zlatavé barvy. Brokolici spaříme ve vroucí osolené vodě a orestujeme na másle spolu s šalotkou a česnekem, který jsme nakrájeli na velmi jemno. Těsně na poslední chvíli přidáme čerstvý baby špenát, zarestujeme cca 5 vteřin a servírujeme. Kambalu osolíme, opepříme, přidáme lístky koriandru a vložíme do páry, kde rybu pošírujeme cca pět minut. Poté rybu vyjmeme, sundáme lístky koriandru a osušíme.
Havlíček28. 02. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.