Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tuňáková pasta

Tuňáková pasta

Přidat na Pinterest
Tato světle růžová směs je vyrobena z masa tuňáka, koření a konzervačních látek. Tuňáci jsou dravé mořské ryby s velkým hospodářským významem a patří k největším rybám. Dosahují délky až tří metrů a váhy až osmi set kilogramů. Žijí v teplejších mořích, rádi putují na velké vzdálenosti. Tuňák obecný má velmi chutné, jemné, červené maso, ale existují i další druhy tuňáků s bílým masem. Pastu využijeme pro dochucení nejrůznějších studených i teplých pokrmů, můžeme ji použít i jako nádivku. V obchodě je běžně k dostání od nejrůznějších výrobců, cena se ve většině případů odráží na kvalitě.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Vejce pana krále

Vejce pana krále

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Poté vejce prudce zchladíme a necháme vy...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Tuňáková pasta Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře