Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vejce pana krále

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
954 kalorií 3.0g cukrů 70.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Poté vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky. Na každou půlku vejce nastříkáme tuňákovou pastu a doprostřed dáme 1/2 lžičky kaviáru. Na 12 půlek dáme černý kaviár a na zbylých 12 půlek červený kaviár. Nakonec dozdobíme libečkem.


Přidat na Pinterest
Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 2439x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. Také dělávám a všem chutná.
Přidané ingredience: dávám i petrželku

19. 02. 2013, 19:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept je velmi dobrý , robim často

06. 12. 2016, 21:14

Přidat komentář

Facebook komentáře