Vejce pana krále

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

954 kalorií
3.0g cukrů
70.0g tuků
73.0g bílkovin


Příprava

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Poté vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky. Na každou půlku vejce nastříkáme tuňákovou pastu a doprostřed dáme 1/2 lžičky kaviáru. Na 12 půlek dáme černý kaviár a na zbylých 12 půlek červený kaviár. Nakonec dozdobíme libečkem.

přidejte na:
Chybí obrázek

13. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Dobrý recept. Také dělávám a všem chutná.
Přidané ingredience: dávám i petrželku

19. 02. 2013, 19:32

Chybí obrázek
tento recept je velmi dobrý , robim často

06. 12. 2016, 21:14

Chybí obrázek
dobrý recept

17. 02. 2019, 14:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.