Vejce pana krále
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
954
kalorií
3.0g
cukrů
70.0g
tuků
73.0g
bílkovin
Příprava
Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Poté vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky. Na každou půlku vejce nastříkáme tuňákovou pastu a doprostřed dáme 1/2 lžičky kaviáru. Na 12 půlek dáme černý kaviár a na zbylých 12 půlek červený kaviár. Nakonec dozdobíme libečkem.
Milena13. 07. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: dávám i petrželku
maruskaji 19. 02. 2013, 20:32
© 2024, Railsformers s.r.o.