Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vlašský salát

Vlašský salát

Přidat na Pinterest

Typický český vlašák je připraven z vařených brambor, kořenové zeleniny (mrkev, celer), hrášku, měkkého salámu, sterilovaných okurek, majonézy a koření. Tento typický salát je vhodný k výrobě lahůdkových pochutin, na chlebíčky, ale také jako příloha k masům, řízkům, apod.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Rajče s vejci a salátem

Rajče s vejci a salátem

Vejce uvaříme natvrdo, ochladíme a oloupeme. Velké rajče omyjeme a osušíme. Rozkrájíme na dílky, ale nedokr...

Něco lehkého

Něco lehkého

Z vody, cukru a octu uděláme nálev. Salát rozebereme na jednotlivé listy, omyjeme a namočíme cca na 30 minu...

Silvestrovská obložená mísa

Silvestrovská obložená mísa

Doprostřed oválné (ale i jiné) servírovací mísy dáme vlašský salát a vytvarujeme jej podle tvaru mísy. Pak ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Vlašský salát Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře