Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Silvestrovská obložená mísa

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

2516 kalorií, 40.0g cukrů, 202.0g tuků, 70.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Doprostřed oválné (ale i jiné) servírovací mísy dáme vlašský salát a vytvarujeme jej podle tvaru mísy. Pak kolem něj a do něj postupně dáváme další suroviny, které stáčíme do kornoutků. Jejich řazení je na naší fantazii, využíváme barevných efektů, které nám nabízejí. Po obvodu mísy dáme vejce nakrájená na čtvrtky a prokládáme kousky nakrájených okurek a proužky kapií. Jako příloha jsou vhodné bankety, bagetky, rohlíky…

Ajaja

04. 01. 2010, Recept navštíven: 11203x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Silvestrovské kotlety

Silvestrovské kotlety

Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, prudce opečeme po obou stranách na oleji a ul...

Silvestrovská obložená mísa

Silvestrovská obložená mísa

Doprostřed oválné (ale i jiné) servírovací mísy dáme vlašský salát a vytvarujeme jej podle tvaru mísy. Pak ...

Silvestrovský povzbuzující bujón

Silvestrovský povzbuzující bujón

Polovinu slepice nebo kuřete vložíme do přiměřeného množství vody, osolíme, přidáme očištěnou cibuli, mrkev...

Zobrazit všechny podobné recepty k Silvestrovská obložená mísa Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tyto mísy jsou na Silvestra nejlepší :)každý si vybere sám na co má chuť.

14. 10. 2012, 00:37

Přidat komentář
Roxana
Vypadá to lákavě, máš talent a šikovné ruce.

Roxana 04. 01. 2010, 11:42

Ajaja
Ó děkuji, již se rdím... :-) Ale vážně, nic to není...

Ajaja 04. 01. 2010, 17:07

Beruska64
pěkná foto

Beruska64 04. 01. 2010, 18:51

Ajaja
Však než jsem mísu řádně nasvítila... ? -) :-)

Ajaja 08. 01. 2010, 17:37

Roxana
Však je to na fotce vidět, že jsi jí neodflinkla!

Roxana 08. 01. 2010, 22:26

Ajaja
No to bych si ani ve snu nedovolila, to by mě "Silvestr" pěkně hnal... :-) Akorát jsem s ní jak tatínek, dělám ji každý rok, nikdy mi nevyjde úplně stejná....

Ajaja 08. 01. 2010, 22:56

Roxana
"a vo tom to je!"

Roxana 08. 01. 2010, 23:06

Ajaja
Tak jsem si ji zase zopakovala (a ve finále vypadala zase malilinko jinak), slavili jsme v rodině narozky, tak se to hodilo.

Ajaja 24. 01. 2010, 07:44

Ajaja
A její čas opět nastal, jsem zvědava, zda ji "umotám" stejnou, spíše ale s obměnou....:-))

Ajaja 30. 12. 2010, 14:52

Jozef
Určite sa Vám podarí ešte krajšia.Jozef.

Jozef 31. 12. 2010, 11:27

Ajaja
Síky za podporu, podařila se mi skoro stejná, obměna byla malá...:-))

Ajaja 01. 01. 2011, 06:14

Facebook komentáře