Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Silvestrovská obložená mísa

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
2516 kalorií 40.0g cukrů 202.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Doprostřed oválné (ale i jiné) servírovací mísy dáme vlašský salát a vytvarujeme jej podle tvaru mísy. Pak kolem něj a do něj postupně dáváme další suroviny, které stáčíme do kornoutků. Jejich řazení je na naší fantazii, využíváme barevných efektů, které nám nabízejí. Po obvodu mísy dáme vejce nakrájená na čtvrtky a prokládáme kousky nakrájených okurek a proužky kapií. Jako příloha jsou vhodné bankety, bagetky, rohlíky…


Přidat na Pinterest
Ajaja

04. 01. 2010, Recept navštíven: 12105x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tyto mísy jsou na Silvestra nejlepší :)každý si vybere sám na co má chuť.

14. 10. 2012, 00:37

Přidat komentář
Roxana
Vypadá to lákavě, máš talent a šikovné ruce.

Roxana 04. 01. 2010, 11:42

Ajaja
Ó děkuji, již se rdím... :-) Ale vážně, nic to není...

Ajaja 04. 01. 2010, 17:07

Beruska64
pěkná foto

Beruska64 04. 01. 2010, 18:51

Ajaja
Však než jsem mísu řádně nasvítila... ? -) :-)

Ajaja 08. 01. 2010, 17:37

Roxana
Však je to na fotce vidět, že jsi jí neodflinkla!

Roxana 08. 01. 2010, 22:26

Ajaja
No to bych si ani ve snu nedovolila, to by mě "Silvestr" pěkně hnal... :-) Akorát jsem s ní jak tatínek, dělám ji každý rok, nikdy mi nevyjde úplně stejná....

Ajaja 08. 01. 2010, 22:56

Roxana
"a vo tom to je!"

Roxana 08. 01. 2010, 23:06

Ajaja
Tak jsem si ji zase zopakovala (a ve finále vypadala zase malilinko jinak), slavili jsme v rodině narozky, tak se to hodilo.

Ajaja 24. 01. 2010, 07:44

Ajaja
A její čas opět nastal, jsem zvědava, zda ji "umotám" stejnou, spíše ale s obměnou....:-))

Ajaja 30. 12. 2010, 14:52

Jozef
Určite sa Vám podarí ešte krajšia.Jozef.

Jozef 31. 12. 2010, 11:27

Ajaja
Síky za podporu, podařila se mi skoro stejná, obměna byla malá...:-))

Ajaja 01. 01. 2011, 06:14

Facebook komentáře