Silvestrovská obložená mísa
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
2516
kalorií
40.0g
cukrů
202.0g
tuků
70.0g
bílkovin
Příprava
Doprostřed oválné (ale i jiné) servírovací mísy dáme vlašský salát a vytvarujeme jej podle tvaru mísy. Pak kolem něj a do něj postupně dáváme další suroviny, které stáčíme do kornoutků. Jejich řazení je na naší fantazii, využíváme barevných efektů, které nám nabízejí. Po obvodu mísy dáme vejce nakrájená na čtvrtky a prokládáme kousky nakrájených okurek a proužky kapií. Jako příloha jsou vhodné bankety, bagetky, rohlíky…
Ajaja04. 01. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Lucie 14. 10. 2012, 00:37
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Roxana 04. 01. 2010, 11:42
Ajaja 04. 01. 2010, 17:07
Beruska64 04. 01. 2010, 18:51
Ajaja 08. 01. 2010, 17:37
Roxana 08. 01. 2010, 22:26
Ajaja 08. 01. 2010, 22:56
Roxana 08. 01. 2010, 23:06
Ajaja 24. 01. 2010, 07:44
Ajaja 30. 12. 2010, 14:52
Jozef 31. 12. 2010, 11:27
Ajaja 01. 01. 2011, 06:14