Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
žaludek

žaludek

Přidat na Pinterest
Nejvíce využíváme vepřový žaludek. V prodeji je již předvařený, připravujeme z něj dušené pokrmy, ale můžeme jej také grilovat, smažit nebo opékat. Barva je mdlá, v odstínech bílé až světle růžové u čerstvých a tmavě hnědá u sušených. Kožovitá hmota s nerovným povrchem. Před použitím je nutné žaludek proprat pod tekoucí vodou, dále vícekrát povařit, abychom odstranili charakteristické aroma. Pokud při přípravě přidáme česnek nebo jiná aromatická koření, rozhodně nic nezkazíme.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Guláš z drůbežích žaludků

Guláš z drůbežích žaludků

Očištěné a omyté žaludky prudce opečeme na cibulce, osmažené na oleji, zaprášíme moukou, přidáme kmín, pepř...

Krůta s nádivkou

Krůta s nádivkou

Bůček nakrájíme na kousky a s nakrájenou cibulí osmažíme dozlatova. Srdce, játra a uvařený žaludek pomeleme...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí žaludek Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře