Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vanilkový olej

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
8130 kalorií 0.0g cukrů 920.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vanilkové lusky vložíme do kastrůlku, zalijeme olejem. Pozvolna zahříváme cca 10 minut. Pozor lusky nesmažíme. Necháme chladnout. Olej přecedíme a můžeme přelít do hezkých lahviček, lusk můžeme ponechat uvnitř. Skladujeme v chladnu.

Bulb Tip k receptu

Tento olej je výborný do buchet, perníků, olejových bábovek. Nebo na smažení koblížků a lívanců.


Přidat na Pinterest
Marsylie

10. 06. 2013, Recept navštíven: 1361x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite si urobím

31. 03. 2016, 10:06

Přidat komentář

Facebook komentáře