Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bonbóny Rafaelo

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1dní 0h 30min , porce

320 kalorií, 0.0g cukrů, 18.0g tuků, 16.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z kokosu a slazeného mléka utvoříme smícháním hmotu. Tu dáme přes noc do ledničky.
Druhý den tvoříme kuličky, do kterých dáme oříšek nebo mandli. Obalíme v kokosu a uložíme do papírových košíčků. Do části hmoty lze vmíchat kakao a budeme mít kuličky tmavé.

labe

09. 09. 2009, Recept navštíven: 6902x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bonbóny Rafaelo

Bonbóny Rafaelo

Z kokosu a slazeného mléka utvoříme smícháním hmotu. Tu dáme přes noc do ledničky. Druhý den tvoříme kulič...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bonbóny Rafaelo Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá sladkost

10. 05. 2016, 15:32

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

12. 09. 2016, 13:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

14. 10. 2016, 19:43

Přidat komentář
veka
Já rafaelo dělám složitěji. Hmotu udělám z rozpuštěné omegy, tu necháme vychladnout a do ní zamíchám sušené mléko a cukr. Tvořím kuličky, do kterých vložím mandli. Kilučky celé obalím v kokosu.

veka 27. 11. 2009, 10:02

labe
Tak s tukem jsem to ještě nedělala. Vyzkouším a porovnám.

labe 27. 11. 2009, 14:58

labe
Salko se nevaří! Doporučuji dělat kuličky tak,že si namočím ruce ve vodě. Nelepí se pak.

labe 13. 12. 2009, 10:21

vall
Skutečně se tam už nic jiného nepřidává?

vall 15. 12. 2009, 08:42

labe
Já nepřidávám nic. Jen pokud je kokosová moučka sušší,dám ji víc.

labe 15. 12. 2009, 09:28

vall
Udělala jsem je přesně podle tohoto receptu a jsou skvělé.Hmotu jsem nechala přes noc v ledničce a druhý den dopoledne tvarovala kuličky, nic se nelepilo, šlo to jedna báseň.

vall 17. 12. 2009, 19:41

labe
Z takové zprávy mám velkou radost. Ať vám o vánocích bonbóny chutnají.

labe 17. 12. 2009, 19:59

Thumb
Kokos nebo kokosouvou moučku?

Nikola 18. 05. 2010, 16:33

labe
Samozřejmě kokosovou moučku!

labe 18. 05. 2010, 19:41

Thumb
Jak dlouho vydrží??3 týdny v chladu???

Naty 29. 11. 2010, 17:45

labe
U nás tak dlouho nikdy nevydrží. Máme je všichni rádi. Ale myslím si,že v chladu ty 3 týdny vydrží.

labe 29. 11. 2010, 18:07

Facebook komentáře