Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Banány na jedálnom lístku

Pokúsili ste sa už spestriť jedálny lístok banánmi? Zväčšia konzumujeme banány surove, pre zmenu však aspoň raz skúsme banány zapekané alebo vyprážané. Pre obyvateľov tropických krajín sú banány tým , čím je pre nás chlieb. Banány si labužníci môžu pripraviť aj flambované ako sladkú pikantnú delikatesu.

Jozef

24. 09. 2010


Přidat komentář
Thumb
Už jsem je zkusila lehce opékané ve zkaramelizovaném cukru na másle a nebylo to špatné.

24. 09. 2010, 19:56

Jozef
Banány je vďačná surovina.Pridám zopár receptov.Skúste banánové suflé.Jozef.

Jozef 25. 09. 2010, 18:25

Ajaja
Ale pozor, banánů je mnoho druhů. U nás vpodstatě jen jeden druh, ten se hodí připravovat nasladko. Jinak - zejména v tropech, jsou to jiné druhy (název neznám), které nejsou tak sladké a které se připravují jako příloha - např. opékané jako brambory, jako kaše... Ochutnala jsem i tuto úpravu, sle mě osobně až tak nenadchla.

Ajaja 26. 09. 2010, 07:06

Facebook komentáře