Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cibulka

Taková cibulka je velmi užitečná věc. Mimo jiné pro zlepšení chutě např. bramborové kaše. Dobře ji nadrobno nakrájenou osmažím do křupava a zamíchám do bramborové kaše. V nouzi nejvyšší se dá použít i sušená - jen je třeba ji napřed na chvilku namočit (dávám jí klidně do horkého mléka, které pak na přípravu bramborové kaše použiji).

Ajaja

15. 05. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Roxana
Tak to dělám taky a je to moc dobré, já ji vůbec miluji....

Roxana 19. 11. 2010, 16:56

Ajaja
Cibule je navíc víc než zdravá... a chuˇtově jedinečná, taky ji "cpu" snad do všeho...

Ajaja 20. 11. 2010, 15:00

Facebook komentáře