Cibulka

Taková cibulka je velmi užitečná věc. Mimo jiné pro zlepšení chutě např. bramborové kaše. Dobře ji nadrobno nakrájenou osmažím do křupava a zamíchám do bramborové kaše. V nouzi nejvyšší se dá použít i sušená - jen je třeba ji napřed na chvilku namočit (dávám jí klidně do horkého mléka, které pak na přípravu bramborové kaše použiji).

přidejte na:
Ajaja

15. 05. 2010


Další články

Přidat komentář
Roxana
Tak to dělám taky a je to moc dobré, já ji vůbec miluji....

Roxana 19. 11. 2010, 16:56

Ajaja
Cibule je navíc víc než zdravá... a chuˇtově jedinečná, taky ji "cpu" snad do všeho...

Ajaja 20. 11. 2010, 15:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.