Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Co jsem se dočetla

Bramborové lupínky - kdo by je neznal. Já osobně mám nejraději česnekové. A jak si tak dnes čtu v novinách, ejhle, právě o nich se píše. Navíc ve spojení s kulinářstvím. Není prý nad to, přidat si je do polévky, např. do hovězího vývaru. Nu což, mohu-li tam přidávat osmažené kostičky rohlíku či chleba, proč ne i lupínky. Navíc by to mělo nespornou výhodu - žádná příprava, jen "zodpovědně" roztrhnout pytlík a vsypat.

Ajaja

25. 05. 2010


Přidat komentář
Thumb
Nevím, nevím, dej vědět, jak ten pokus dopadl.

25. 05. 2010, 23:12

Ajaja
Taky nevím, nemám v programu nic, s čím bych to vyzkoušela, ale fakt, je, že mě to zaujalo a nemuselo by to být špatné

Ajaja 26. 05. 2010, 16:57

notburga
Dopadne to dobře, my to děláme. jen ty lupínky nadrtím na takové sypání, ale na zas moc, aby to nebyla strouhanka ;-)

notburga 19. 12. 2011, 10:55

Ajaja
No tak já dostala koupit lupínky malých rozměrů, tudíž jsem to vyzkoušela. Jde to, ale zas tolik mě to neoslnilo... Napsané to vypadalo rozhodně lépe.

Ajaja 01. 01. 2012, 17:22

Facebook komentáře