Co se ztuhlým máslem?

Potřebujeme-li měkké máslo a zapomněli jsme si ho vyndat z ledničky, nic není ztraceno. Stačí, když je buď nastrouháme na struhadle na hrubé nudličky, nebo když použijeme škrabku na brambory, případně si ho nakrájíme na plátky a rozložíme je po míse. Za chvíli bude máslo změklé a můžeme ho zpracovávat.

přidejte na:
Ajaja

07. 08. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Anebo nezapomínat.

07. 08. 2010, 18:21

Ajaja
Anebo se nenechat honit mlsnou...:-))))

Ajaja 07. 08. 2010, 18:36

Chybí obrázek
jj,nebo tak

07. 08. 2010, 18:49

Ajaja
Občas potřebuji něco narychlo, takže když je to neplánovaně, je to vyzkoušený postup

Ajaja 08. 08. 2010, 18:47

Roxana
Tudy, já jsem se tak rozesmála! To sedí, lakonicky a pravdivě a člověk to nečeká - 1:0 vedeš. Jinak, ho ho v udaném případě vyndám na misku, ne tom alobalu a dám do mikrovlny, ale pečlivě hlídám samozřejmě, aby zas neteklo, opačný extrém.

Roxana 23. 02. 2011, 11:07

Ajaja
A taky ho někdy, když třeba vařím brambory pod pokličkou, položím na pokličku (v tomto případě v alobalu) a za chvíli se s ním dá pracovat

Ajaja 24. 02. 2011, 16:25

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.