Grilujte zdravě, s chutí a se SPAKem!

61124_medium

Znáte lepší příležitost na grilování než je léto? Ochuťte si svěží zeleninu a libová masíčka omáčkami bez konzervantů, dressingy v bio kvalitě a poctivými ketchupy od Spak. Pokud odpovíte správně na soutěžní otázku, můžete se stát jedním ze tří šťastlivců, kteří vyhrají dárkový balíček od firmy Spak.

Najdete v něm omáčky na gril originálních chutí (např. Tzatziky, či Zelený pepř), které se dají použít na marinování nebo jako dip. Zárukou kvality pro vás může být také fakt, že získali ocenění „Volba spotřebitelů – nejlepší novinka roku 2010“.

61126_mediumDále jsou pro vás připraveny jogurtové dressingy v bio kvalitě (např. Jogurt-hořčice, Jogurt-zahradní bylinky). Jsou ideální pro přípravu lehkých zeleninových salátů. Splňují přísná kvalitativní kritéria a suroviny v nich obsažené pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Pokud máte rádi ostrá jídla, oceníte ultra ostrý ketchup Ultra Hot. Jestliže dáváte přednost přírodním chutím, je pro vás tou pravou ingrediencí svěží Ketchup NATUR bez barviv, ochucovadel, konzervantů a aromat.

Soutěžní otázka:

V jakém českém městě sídlí továrna Spak?

a) Sušice    b) Mnichov    c) Ostrava

Správnou odpověď, kterou najdete na webových stránkách společnosti Spak www.spak.cz, posílejte na sefredaktor@srecepty.cz

61125_medium

přidejte na:
Šéfredaktor

08. 08. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Sonia005
Ty jogurtové....mňam. Spak má výborné věci

Sonia005 08. 08. 2012, 11:15

Chybějící obrázek
Soutěž má již své tři výherce! Děkujeme za účast.

Šéfredaktor 09. 08. 2012, 10:58