Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hermelín v sekané

Pokračuji v nenápadném zapracování hermelínů do jídel, aby rodinka nepoznala, že je tam má. Dneska jsem připravila mleté maso na sekanou a do každé šišky zabalila půlku hermelínu. Sekaná se krásně upekla, sýr vytekl do okolní masy, pouze uprostřed zůstala skulina. Vše se bez protestů snědlo...Ještě mi  pár hermelínů zbývá, tak musím popřemýšlet nad další inovací.

Fotogalerie

tepito

09. 03. 2011


Přidat komentář
Jozef
Nápad z Hermelínom je fajn.Nerozumiem ale prečo ho tak maskujete pred domácimi stravníkmi? Veď hermelín je výborný sam o sebe. Zrejme ho asi moc neradi.Pekný deň.Jozef.

Jozef 07. 03. 2011, 15:53

Thumb
Teď jsem napsala recept na olomoucké harule, jestli mi ho uveřejní, tak tam je návod, co dál s hermelínem, místo syrečků dát hermelín a věřím,že to taky půjde.

07. 03. 2011, 19:18

tepito
Maskuji,protože ho u nás jí jen manžel,nám ostatním nechutná...

tepito 08. 03. 2011, 05:12

Facebook komentáře