Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hermelín v sekané

Pokračuji v nenápadném zapracování hermelínů do jídel, aby rodinka nepoznala, že je tam má. Dneska jsem připravila mleté maso na sekanou a do každé šišky zabalila půlku hermelínu. Sekaná se krásně upekla, sýr vytekl do okolní masy, pouze uprostřed zůstala skulina. Vše se bez protestů snědlo...Ještě mi  pár hermelínů zbývá, tak musím popřemýšlet nad další inovací.

Fotogalerie

tepito

09. 03. 2011

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Jozef
Nápad z Hermelínom je fajn.Nerozumiem ale prečo ho tak maskujete pred domácimi stravníkmi? Veď hermelín je výborný sam o sebe. Zrejme ho asi moc neradi.Pekný deň.Jozef.

Jozef 07. 03. 2011, 15:53

Thumb
Teď jsem napsala recept na olomoucké harule, jestli mi ho uveřejní, tak tam je návod, co dál s hermelínem, místo syrečků dát hermelín a věřím,že to taky půjde.

07. 03. 2011, 19:18

tepito
Maskuji,protože ho u nás jí jen manžel,nám ostatním nechutná...

tepito 08. 03. 2011, 05:12

Facebook komentáře