Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jak udržet maso čerstvé

Znáte to - na chatě, při dlouhé cestě, nedejbože, když vypadne proud a je vypnutá lednička, případně je pokažená... Co se všemi těmi potravinami, aby se nezkazily, zejména co s masem ? Pomoc je jednoduchá. Stačí si vzpomenout na naše babičky.

Předně lze maso po kratší dobu uchovat čerstvé, když se zabalí do utěrky namočené v octě, nebo ještě lépe - když se rovnou ponoří do octové vody a dobře uzavře. Pomáhá rovněž, pokud se maso obloží silnou vrstvou nakrájené cibule nebo čerstvě natrhanými kopřivami.

Ajaja

28. 02. 2010


Přidat komentář
Roxana
Jo jo, a pak ještě zabalit do novin. Vydrží určitě.

Roxana 28. 02. 2010, 22:11

Ajaja
Je pravda, že když jsem kdysi jezdívala z Čech na Moravu, nebyla dálnice a jízda trvala téměř 6 hodin, tak nebylo nad to dát noviny na mrazák a pak do nich zabalit zmrazené maso - nikdy se nerozmrazilo.

Ajaja 01. 03. 2010, 17:18

Facebook komentáře