Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jak vylepšit barvu polévky

Jak vylepšit barvu polévky ? Jednoduše. Pokud jde o vývar, stačí juej připravovat s cibulí, kterou neoloupeme - ze slupky se uvolní barvivo a polévka získá sytou zlatavou barvu.

Pokud jde o zasmažené a různé zeleninové polévky či klasickou bramboračku, pak doporučuji na troše másla osmažit mrkvičku.

Podobně pomůže šafrán, a to u všech druhů polévek.

Ajaja

18. 07. 2010


Přidat komentář
Jozef
Výborne nápady, s cibuľou robím bežne ale zo šafránom som ešte neskúšal.Skúste štipku kurkumy.Príjemný deň .Jozef.

Jozef 18. 07. 2010, 10:23

Thumb
Ta kurkuma je zajímavý nápad.

18. 07. 2010, 10:45

Ajaja
šafrán navíc zvýrazní i chuť...

Ajaja 18. 07. 2010, 11:04

Thumb
K tomu též slouží libeček

18. 07. 2010, 15:00

Ajaja
A jenom ne magi - to když se musí použít, tak je vidět, že polévka nebyla až tak dobře připravena...

Ajaja 19. 07. 2010, 06:29

Facebook komentáře