Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jak vylepšit štrůdl?

Nastrouhaná jablka lehce vymačkejte v hrsti, zbavíte je přebytečné šťávy. V lepších hotelích vkládají do štrůdlu celé čtvrtky jablek, propečou se a uvnitř nevznikne pyré. Aby ze štrúdlu nevypadával jeho obsah, zalijte jablka uvařeným pudinkem. Zakapaná jablka citrónovou šťávou nezhnědnou.

17. 08. 2010


Přidat komentář
Ajaja
A kvůli tomu strouhám jablka na plátky a ne na nudličky...

Ajaja 17. 08. 2010, 19:54

Roxana
Moje matka zásadně krájela jablka na plátky. Ze čtvrtky jablka - tedy.

Roxana 28. 01. 2011, 16:58

Ajaja
No já to beru na struhadle. A dokonce už ani neloupu jablka (ostatně pod slupkou je nejvíce vitaminů...), takže ve výsledku na řezu je štrůdlík pěkně mramorovaný...

Ajaja 08. 02. 2011, 20:51

Facebook komentáře