Jak zmírnit kyselost kysaného zelí

Dosáhnout menší kyselosti kysaného zelí lze také tím, že k němu přidáme lžíci meruňkové marmelády.

přidejte na:
Ajaja

28. 11. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Nebo lehce propláchneme

29. 11. 2010, 20:26

Ajaja
Ano, také jsem dříve proplachovala, ale tento způsob mi přijde lepší, méně trpí výsledná chuť

Ajaja 29. 11. 2010, 20:55

Chybí obrázek
Čim kyslejšiá kapusta tým zdravšia.Taká čerstvo vytiahnutá zo suda.Mňam.Jozef.

Jozef 29. 11. 2010, 21:06

Ajaja
Já zase miluji jen tak vypít vodu ze sudového zelí....

Ajaja 29. 11. 2010, 21:48

Chybí obrázek
U nás se o ni málem i pereme. Pak nastupuje královské dělení.

30. 11. 2010, 19:24

Ajaja
Myslíš jako něco ve stylu: vybral jsem se jako nejlepší z vás a musím říci, volili jste dobře ...? :-))))

Ajaja 01. 12. 2010, 21:04

Chybí obrázek
Ne ne, král musí myslet i na zítřek a ne jen na sebe

Tudy 03. 12. 2010, 16:38

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.