Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Křupavé kuřátko

Chceme-li mít kuřátko s obzvláště křupavou kůrčičkou, potíráme ho při pečení pivem.

Ajaja

19. 09. 2010


Přidat komentář
Jozef
A medem.... Jozef

Jozef 19. 09. 2010, 10:28

Ajaja
Když med, tak bych to pivko vynechala a do medu přidala kapku oleje a citronové šťávy...

Ajaja 19. 09. 2010, 10:39

Jozef
Súhlasím s Vami.Jozef.

Jozef 19. 09. 2010, 11:36

Thumb
Také šťáva z pomeranče není k zahození.

19. 09. 2010, 12:28

Ajaja
Pomeranč je lepší rovnou péci a ještě lepší s kachničkou nebo s lososem....

Ajaja 19. 09. 2010, 17:29

Facebook komentáře