Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Křupavé kuřátko

Chceme-li mít kuřátko s obzvláště křupavou kůrčičkou, potíráme ho při pečení pivem.

Ajaja

19. 09. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Jozef
A medem.... Jozef

Jozef 19. 09. 2010, 10:28

Ajaja
Když med, tak bych to pivko vynechala a do medu přidala kapku oleje a citronové šťávy...

Ajaja 19. 09. 2010, 10:39

Jozef
Súhlasím s Vami.Jozef.

Jozef 19. 09. 2010, 11:36

Thumb
Také šťáva z pomeranče není k zahození.

19. 09. 2010, 12:28

Ajaja
Pomeranč je lepší rovnou péci a ještě lepší s kachničkou nebo s lososem....

Ajaja 19. 09. 2010, 17:29

Facebook komentáře