Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Malá vychytávka

Začala jsem používat do krémů a náplní místo vanilkového cukru vanilkový jogurt. Jeden jogurt zvýrazní daleko víc vanilkovou chuť než van.cukry. Příklady použití: tvarohová náplň(kynuté buchty,koláče...),krémy do nepečených dortů(kysaná smetana,tvaroh+vanilkový jogurt,pomazánkové máslo,tvaroh+vanilkový jogurt),krémy do ovocných pohárů....Taky jsem zkoušela Choceňské pomazánkové máslo vanilkové - do všech krémů je výborné, bohužel dost drahé. Vanilkový jogurt vychází levněji a nahradí i vanilkový pudink-odpadá vaření :).

tepito

03. 07. 2011


Přidat komentář
Roxana
No, tak to mne nenapadlo, ovšem zkusím, to je dobrý nápad! Někdy člověk přijde náhodu na docela fajn vychytávky. A to jsem tuhle neměla na potvoru vancukr. Díky!

Roxana 01. 01. 2012, 20:50

tepito
Tak to jsem ráda,že jsem někomu napověděla :))

tepito 02. 01. 2012, 06:19

Facebook komentáře