Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Moučkový cukr

Jelikož moučkový cukr je podstatně dražší než krystallový a v domácnosti /jak ve které/ se tolik nepoužívá, dfěláme si tento doma sami pomoci mixéru /ne ale tyčový/. V mixéru máte za pár vteřin z krystalového moučkový cukr, výhoda je také ta, že si uděláme pouze množství které právě úpotřebujeme.

heladon

18. 04. 2010


Přidat komentář
Roxana
Mně nechybí, používám diabetický. Ale tohle bych asi nedělala, tolik ho nepotřebuju.

Roxana 29. 10. 2010, 17:37

Thumb
Já používám mlýnek na kávu,tím připravím i větší množství. Pokud jej potřebuji vyčistit tak to dělám tak, že v něm umelu trochu rýže.

Ivan 14. 11. 2010, 21:04

Facebook komentáře