Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Moučkový cukr

Jelikož moučkový cukr je podstatně dražší než krystallový a v domácnosti /jak ve které/ se tolik nepoužívá, dfěláme si tento doma sami pomoci mixéru /ne ale tyčový/. V mixéru máte za pár vteřin z krystalového moučkový cukr, výhoda je také ta, že si uděláme pouze množství které právě úpotřebujeme.

heladon

18. 04. 2010

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Roxana
Mně nechybí, používám diabetický. Ale tohle bych asi nedělala, tolik ho nepotřebuju.

Roxana 29. 10. 2010, 17:37

Thumb
Já používám mlýnek na kávu,tím připravím i větší množství. Pokud jej potřebuji vyčistit tak to dělám tak, že v něm umelu trochu rýže.

Ivan 14. 11. 2010, 21:04

Facebook komentáře