Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mrkev v čočce

Aby vařená čočka tolik nenadýmala, přidám do ní před vařením jednu nakrájenou mrkev a po vaření ji vyhodím. Vážně to funguje!

notburga

19. 04. 2010


Přidat komentář
Ajaja
Teda - to jsi za Popelku... vybírat nakrájenou mrkev z čočky.... :-) Leda by byla krájená jen na půlky ?

Ajaja 21. 04. 2010, 17:18

sigr
Já přidávám místo majoránky saturejku, také je proti nadýmání, ale z luštěni je čočka nejlépe stravitelná.

sigr 22. 04. 2010, 08:30

Thumb
Strukoviny deň vopred namočte. Vodu v ktorej boli namočené vylejte a varte v čistej. Látky ktoré spôsobujú nadúvajú sa totiž v nej vyluhujú...

a 10. 05. 2010, 20:30

Ajaja
No já louhuji, ale nadýmání trvá...

Ajaja 14. 05. 2010, 17:22

Facebook komentáře