Nádobí ZEPTER

20669_smallNo, kdo by ho neznal, již z éry předváděcích akcí Zepteru, Rainbowu, ovčích peřin.

Vše zdravotně nezávadné, jedinečné, nejlepší, dožijete se ve zdraví 100 let a to minimálně, ale ty ceny.

Pokud vím, předváděcí akce jsou stále, ale chci se teď věnovat právě Zepteru, ten již dávno rozšířil svoje aktivity o další zboží, já věřím, že kvalitní, ale myslím si, že nejsem z té sociální skupiny, která by to musela mít.

Stále je to drahé, ač již levnější, ale zas tu máme krizi...no prostě nechci nic z výše uvedeného, ač vysavač mám, protože jsem já a syn trpěla těžkou alergií, moc nám pomohl, jen ty peníze! Doslova jsme prodali chatu a koupili vysavač, naštěstí k němu mám vše, protože jsem měla movité známé a kupovali a kupovali a já na tom vydělala. Chata byla jen zahradní a byla nám už malá.

Prohlížejíc si stránky narazila jsem na soutěž na Zepteru. Nááááádherná pánev, bratru za 7.000 Kč (ne Euro) zatím, ale tak krásná. A soutěž!

Snad se to smí...chci vám nabídnout,zda si nechcete zasoutěžit, mají krásné věci, leč,  jak říkám drahé a nic nepotřebuji, jen jsem se zamilovala do pánve, ale to radši konečně zas vyrazím někam na dovolenou, bude to lepší.

Citace ze stránek:

Společnost Zepter je odborník na zdravé vaření s pomocí vysoce kvalitního nádobí. Potraviny v něm lze zpracovávat i bez použití tuku, díky čemuž výrazně snížíte energetickou hodnotu připravovaných pokrmů. Chcete mít čas i na to se zkrášlit, popřípadě se svými ratolestmi sledovat pohádky? Díky speciálnímu akutermickému dnu nádob Zepter se výrazně zkracuje doba vaření. Jeden centimetr silné dno vyrobené z několika vrstev slitin totiž okamžitě přenáší teplo z varné desky do nádoby, vaření je výrazně rychlejší a následně je teplo v nádobě uchováváno mnohem déle než je tomu u běžného nádobí.

Chcete, aby vaše strava byla vyvážená a připravena způsobem, kdy se potraviny neznehodnocují a zachovávají si co nejvíce živin? Myslíte, že čas, který trávíte v kuchyni vařením, je příliš dlouhý? Záleží vám na vašem zdraví a chcete vařit zdravě?

Pak se zapojte se do soutěže, ve které se dozvíte zajímavé věci o značce Zepter a ještě k tomu jedna z Vás vyhraje grilovací pánev Super Griler, průměr 24 cm v hodnotě 7 790 Kč. Pánev je včetně poklice.

Nápovědu na soutěžní otázku najdete na stránkách www.zepter.cz

Jinak hledejte i na ženě-in.

No, snad jsem neztropila průšvih, já to s vámi myslím dobře:-)))))))))

přidejte na:
Roxana

26. 02. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Roxana
No není nádherná, ale ty peníze, to nepochopím.

Roxana 26. 02. 2010, 00:20

Chybějící obrázek
Taky doma máme hrnce, pánvičku a nože značky Zepter. Kvalita se jím upřít nemůže, ale cenově to opravdu není moc dostupné normálně vydělávajícím lidem.

Robin Bortlík 26. 02. 2010, 11:32

Roxana
No, já o kvalitě vůbec nepochybuji a líbí se mi, jenže za ty peníze bych opravdu pořídila jiné věci, to bych musela být poslanec jedině. Takhle budu mít drahé nádobí a na nic jiného, a to jsou na tom lidi jistě hůř, nejsem sociální případ, ale těch peněz by mi bylo líto. Mne štval i ten vysavač, ale zaplatil se. Dali jsme za něj tehdy přes 50.000, ale mám všechny doplňky, čistil vzduch, když jsme se s klukem dusili a co mi nejvíc pomohl, když několikrát vytekla pračka, tak to nevím, co bych si počala - do koberce, no to je věc. Nejenže to vytáhl tu vodu, ale koberec byl dodoslova suchý, a ani jedinou opravu za 15 let! A to mohu říci, že tehdy jsem měla trojnásobný plat než teď, stačí to - ještě tu rozeberu politickou situaci.

Roxana 26. 02. 2010, 12:12

Ajaja
Pár těchto věcí mám - naštěstí se mi je podařilo koupit vždy při nějaké akci nebo ještě s něčím za "nic", takže cena byla úplně někde jinde, než při běžném prodeji.

Ajaja 26. 02. 2010, 17:38

Chybějící obrázek
No nevím, na moje poměry to je dost drahé zbytečně. Asi bude dobrá, neříkám že ne, ale to už bych si radši koupila pánev z https://bonio.cz/ na které jsem taky slyšela plno chvály a i vzhledově je podle mě hezčí než tahle. Možná kdybych na ni narazila zrovna kdyby byla v dobré slevě, tak bych o ní uvažovala, ale za plnou cenu to asi moc smrtelníků nekoupí.

Hanča 16. 04. 2021, 02:12