Nákup ryb

Pokud kupujeme již zabité sladkovodní ryby, vždy zkontrolujeme zda nemají světlé nebo našedlé žábry a zakalené oči. V takovém případě se nejdná o čerstvě zabité ryby.

přidejte na:
Chybí obrázek

05. 04. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybí obrázek
Nejlepší je kupovat živé a dát si je zabít, tak vidím co kupuji, i jak je to čerstvé.

05. 04. 2010, 19:38

Chybí obrázek
To je pravda, ale jsou chvíle, kdy je nutné koupit už zabitou rybu. %Cerstvá je čerstvá.

heladon 06. 04. 2010, 18:13

Ajaja
A také prý se může do rybky píchnout prstem a sledovat, jak rychle se dolík ztratí - čím rychleji, tím je ryba čerstvější.

Ajaja 07. 04. 2010, 19:56

Chybí obrázek
Když se tyto dvě rady spojí při koupi zabitých ryb, jistě koupíte tu čerstvou

heladon 08. 04. 2010, 12:42

Ajaja
Člověk se dříve i zeptal (a mohl důvěřovat), dnes ne - např. jsem byla svědkem dotazu pána, zda pangasius, kterého hodlal koupit, je čerstvý. Dostalo se mu odpovědi, že ano. Hm - ale když on se zásadně dováží z Vietnamu a zmražený.... Ach jo.

Ajaja 08. 04. 2010, 19:33

Chybí obrázek
Je pravda, že některý prodejce má různé odpovědi ohledně čerstvosti

heladon 09. 04. 2010, 14:13

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.