Namrzlé brambory.

Trochu namrzlé brambory můžeme pouřít, když je chvíli vložíme do studené vody, potom do vařící do které jsme přidali lžičku soli a lžiřku octa a povaříme.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 02. 2010


Další články

Přidat komentář
Roxana
Pokud nejsou brambory nějak moc namrzlé, zcela stačí, když je dáme na pár dnů do pokojové teploty. Vyzkoušeno podle tchána - zemědělce.

Roxana 11. 02. 2010, 20:50

Chybí obrázek
I toto je jedna z možností

mozek 12. 02. 2010, 15:57

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.