Nejlepší českou cukrárnu najdete ve Vodičkově ulici v centru metropole!

Cukrárna Saint Tropez je již oficiálně nejlepší cukrárnou v České republice. V rámci soutěže Czech Gastronomy Awards 2012 pořádané společností Conventia zvítězila Cukrárna Saint Tropez v konkurenci cukráren z celé České republiky. Zároveň se stala vítězem na Praze 1.

62018_mediumVeřejnost vyhodnotila Cukrárnu Saint Tropez jako nejlepší cukrárnu v České republice a právem ji patří ocenění Cukrárna roku 2012, které vzešlo ze soutěže Czech Gastronomy Awards 2012 pořádané společností Conventia. Cukrárna Saint Tropez vyhrála v konkurenci cukráren z celé České republiky. V Praze zároveň porazila síť cukráren Paul, která zvítězila v dílčích městských částech kromě Prahy 1, kde prvenství patří rovněž Cukrárně Saint Tropez.

„Jménem Cukrárny Saint Tropéz bych rád poděkoval všem zákazníkům za jejich přízeň, která nám přinesla vítězství v soutěži o nejlepší Cukrárnu roku 2012 v České republice.“ Poděkovali majitelé cukrárny pan Lukáš Otys a manžele Ing. Michaela Nosálová a Ing. Jiří Nosál.

„Ocenění nám dělá opravdu velkou radost a je významným potvrzením správnosti trendu, který držíme již přes tři roky, kdy velmi lpíme na dodržování přísných výrobních postupů s využitím nejkvalitnějších surovin. Zároveň je tato cena závazkem, ale zároveň motivací pro další práci a v budoucnu možná i pro otevření dalších provozoven.“ dodal spolumajitel Lukáš Otys.

62020_mediumPražská cukrárna Saint-Tropez je také tvůrcem českého rekordu v podobě největší tabulky čokolády, kterou vytvořila v rámci svého otevření 1. června 2009 nebo originální valentýnské akce, kdy ukryla do svých čokoládových bonbonů 3 pravá rubínová srdce. Cukrárna má ve své nabídce sladké i slané pečivo, čerstvé croissanty, výjimečné čokoládové bonbony a další lahůdky. Díky dlouhodobé spolupráci s Valrhonou se stala také jediným partnerem této světové čokolády v České republice, čehož dosáhli v konkurenci pražských pětihvězdičkových hotelů.

62022_mediumCukrárna se stala i za svou krátkou historii oblíbeným místem všech milovníků kvalitních dortíků a čokolády. Mezi stále hosty patří i některé české celebrity jako jsou například Renata Langmannová, Vendula Auš Svobodová, Libor Bouček, Jiří Mádl nebo kandidát na prezidenta Tomio Okamura.

přidejte na:
Šéfredaktor

11. 12. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář