Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Než se nadějeme, budou dovolené

59969_small

A všichni se těšíme.
Ale vše má svá úskalí a opatrnosti není nikdy dost.
Exotické země mají neodolatelné kouzlo, ale pozor!
NIKDY SI NEDÁVEJTE JÍDLA NA ULICI VE STÁNKU I KDYBYSTE HLADEM UMÍRALI
ANI HOTELY NEJSOU ZCELA BEZPEČNÉ, NEVÍTE, ZDA JE VŠE MYTÉ PITNOU VODU
PIJTE JEN BALENOU VODU !
NEJVĚTŠÍ NEBEZPEČÍ HROZÍ U MASA, ZELENINY, VAJEC - SNÁZ PODLÉHAJÍ ZKÁZE V TEPLE
NEBOJTE SE ZAKYSANÝCH VÝROBKŮ DOMA PŘED ODJEZDEM, HODNĚ JICH PÍT, VZÍT SI PO PORADĚ S LÉKAŘEM PŘÍSLUŠNÉ LÉKY, O  OČKOVÁNÍ NEMLUVÍM
JEZTE RADĚJI TEPELNĚ UPRAVENÁ JÍDLA


HEZKOU DOVOLENOU KDEKOLIV A NE POTOM JÍT DO NEMOCNICE!

Fotogalerie

Roxana

12. 02. 2012

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Zahušťování omáček

Zahušťování omáček

Pokud se zahušťování omáček provádí hladkou moukou, prováděla jsem to takto: po staru - mouku jsem v hrníč...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Jak snadno oloupat rajčata

Jak snadno oloupat rajčata

Znáte to - spousta receptů počítá s rajčetem a spousta z nich trvá na tom, aby to bylo rajče bez slupky. Ta...
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
hOJSADLO
Já bych to tak dramaticky neviděl.;-) Když někam už jedu, tak chci ochutnat i místní kuchyni a je jedno jestli v restauraci nebo u stánku, prostě jím i piju to co místní, když neumřou oni, tak bych neměl umřít ani já, že? Samozřejmě že je nutné i trochu myslet,ale zatím jsem nic nechytil a ani jsem se nepo....l. :-)

hOJSADLO 21. 03. 2012, 19:25

Roxana
No, je to rada lékařů. Každý se samozřejmě může chovat podle sebe. Nikdo netvrdí, že jde rovnou o život, ale o pokaženou dovolenou čí potom doma. A myslím si, že na těch radách něco pravdy je, opatrnosti není nikdy dost, ačkoliv já se v Tunisku napila vody z kohoutku taky a přežila jsem ve zdraví. Ale pravidlem to tedy nebylo, kupovali jsme ji balenou.

Roxana 21. 03. 2012, 20:25

Facebook komentáře