Nové ceny za zlaťáky!

Náš nový sponzor, Lékárna U Zlaté koruny v Ostravě, věnovala našim uživatelům další skvělé ceny! Dárkové balíčky jsou k dispozici za 12 000 zlaťáků a můžete si vybrat mezi zimním setem proti chřipce a nachlazení nebo speciálním vitamínovým balíčkem určeného pro lidi s vysokou hladinou cholesterolu. Lékárna U Zlaté koruny je jedna z největších lékáren v Ostravě. Má bohatou historii a také renomé. Lékárna nabízí, kromě běžného sortimentu léků, vitamínových doplňků, zdravotnického materiálů a dalšího zboží (např. bot zn. Scholl), také poradenství v oblasti péče o tělo, vlasy a pleť. Je provozovatelem největšího dermokosmetického centra na Moravě. Nabízejí poradenství, bohaté zkušenosti i nabídku takových značek jako jsou Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Avène nebo Eucerin. Navštivte osobně našeho partnera a přesvědčte se sami o kvalitě poskytovaných služeb.

přidejte na:
Šéfredaktor

24. 01. 2010


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dobrý den, jen Vám chci napsat, že ve větě: "Lékárna U Zlaté koruny je jedna s největších lékáren v Ostravě." máte chybu, a to za slovem jedna, nemá tam být s, ale z ;-) S pozdravem Beruska64 ;-)

Beruska64 25. 01. 2010, 08:22

Chybějící obrázek
Děkujeme za opravu. Neomluvitelný překlep.

Šéfredaktor 25. 01. 2010, 16:03

Roxana
Jestli chcete někdo vidět neomluvitelný překlep, tak vám jich ráda pošlu... To se stane, chyby se snáz hledají, já je vidím taky hned, ale co pustím do éteru kolikrát já! A to to čtu!

Roxana 26. 01. 2010, 23:49